Over Protherm

Over Protherm

Potherm ruim 40 jaar leverancier van Taconova.

Protherm Impex BV kan gerust omschreven worden als vooruitstrevend in de installatietechniek. Als importeur van appendages en regelsystemen voor c.v.- en sanitaire installaties volgt Protherm alle ontwikkelingen binnen de installatiebranche op de voet. Door het leveringsprogramma voortdurend uit te breiden, naar aanleiding van nieuwe vragen uit de markt, weet Protherm altijd innovatief en vooruitstrevend te blijven. Protherm combineert ruim 50 jaar ervaring met een zeer uitgebreide kennis, waardoor Protherm veel meer is dan een leverancier. Groothandelaren, fabrikanten en installateurs vinden in de Barneveldse onderneming een professionele partner die hen ondersteunt met telefonische support en project advisering.

Protherm staat in de installatiebranche vooral bekend als importeur van Taconova, een naam die onlosmakelijk verbonden is aan mengventielen en inregelafsluiters. Het programma van de Zwitserse fabrikant is echter veel breder en berust op vier belangrijke pijlers: Mengen, Inregelen, Ontluchten en Systeemtechniek. De producten zijn in brede zin in sanitaire- en verwarmingsinstallaties toepasbaar.

Naast Taconova heeft Protherm ook de vertegenwoordiging van de Bradley Corporation die al 75 jaar marktleider is op het gebied van was- en douchevoorzieningen voor de sport en recreatiebranche.

Protherm is tevens leverancier van Delabie. Deze vooraanstaande Franse producent biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van sanitair. Kranen, douchesystemen en centraal-thermostaten, maken slechts deel uit van een zeer breed leveringsprogramma.

Aansluitend levert Protherm producten van Neoperl. Neoperl heeft ruim 35 jaar ervaring en is Europa’s grootste producent van water(straal)regelende en waterstraal-vormgevende producten. Het leveringsprogramma omvat onder meer (waterbesparende) straalregelaars, terugslagkleppen, doorstroomregelaars en flexibele slangen.

Protherm is actief op de Nederlandse en Belgische markt en staat groothandelaren, fabrikanten, adviesbureaus en installateurs graag terzijde met uitgebreide informatie.